Opties

Opties-Sidewings30&43 | StageCompany Podium huren

PA SIDEWINGS

Onze PA Sidewings bieden talrijke mogelijkheden voor het inhangen van licht- en geluidssystemen, waaronder line-array.
Daarnaast zijn de PA Sidewings uitermate geschikt om banners in te hangen, waardoor je o.a. een bedrijfsnaam, festival, evenement of sponsor onder de aandacht kunt brengen bij het publiek.
Met de optie PA Sidewings maak je het podium dat je wilt huren nog completer.

STAGE 30&43

Pickpointhoogte
max. 4.60m
Belastbaar gewicht
max. 300kg
Bannermaat
1.30×4.10m
exclusief kettingkabel

 

PA SIDEWINGS

STAGE 61

Pickpointhoogte
max. 6.00m
Belastbaar gewicht
max. 500kg
Bannermaat
1.65×5.60m
exclusief kettingkabel

Opties-ExposurePackages | StageCompany Podium hurenOpties-Sidewings61 | StageCompany Podium huren

Opties-ExposurePackages | StageCompany Podium huren

EXPOSURE PACKAGE

Als je banners in de PA Sidewings wilt ophangen of rechtstreeks aan het podium wilt bevestigen, dan kun je kiezen voor één van onze Exposure Packages. Hiermee breng je een evenement, merk, bedrijfsnaam of sponsor(en) onder de aandacht.

ZIJDOEK

STAGE 30

Als een Stage 30 huurt, dan is standaard ½ van de zijkanten gesloten met Agroflor B1 brandwerend windgaas. Met de optie Zijdoek ½ sluit je de zijkanten van dit podium gemakkelijk in zijn geheel af.

Opties-Zijdoek1_3 | StageCompany Podium huren

ZIJDOEK

STAGE 43&61

Als je een Stage 43 of 61 wilt huren, dan is 2/3 van de zijkanten van deze podiums standaard gesloten met Agroflor B1 Brandwerend windgaas. Als je de zijkanten helemaal wilt afsluiten, kies dan voor de optie Zijdoek 1/3.

 

UITBOUW

Als je één van onze podiums verder wilt uitbouwen, dan kun je dit gemakkelijk realiseren met onze Prolyte StageDex podiumdelen.  Opties-Uitbouw | StageCompany Podium hurenOpties-Catwalk | StageCompany Podium huren

CATWALK

Met een catwalk creëer je een verlengstuk aan ieder podium. Het wordt vaak gebruikt voor een modeshow, maar daarnaast is een catwalk ook uitermate geschikt om artiesten dichterbij het publiek te brengen of om een loopbrug te maken naar een tweede podium dat tussen het publiek staat.
Met onze Prolyte StageDex podiumdelen stel je zelf gemakkelijk je gewenste catwalk samen.

RAMP CONSTRUCTIES

Een ramp overbrugt het hoogteverschil tussen een podium en de vloer en zorgt ervoor dat meerdere vloerniveaus gemakkelijk met elkaar worden verbonden. Met onze rampconstructies maak je ieder podium optimaal bereikbaar voor o.a. flight cases.
Voor onze podiums hebben wij alvast enkele veel gevraagde rampconstructies samengesteld. Wil je liever zelf een rampconstructie samenstellen? Neem dan contact met ons op.
 Opties-Ramp | StageCompany Podium huren